7 Říj
menu

PONDĚLÍ-9.10.

Boršč

Bramborové noky s jemnou krémovou omáčkou z italské sušené šunky, mini rajčátek, bazalkového pesta a bílého vína. 1,3,7

 

ÚTERÝ-10.10.

Karibská čočková polévka s kokosovým mlékem

VepřovéCordonbleu se šťouchanými bramborami a jarní

cibulkou 1,3,7

 

STŘEDA-11.10.

Mexická polévka s kukuřicí a koriandrem.

Kuřecí paličky grilované se sweetchilli marinádou servírovaný se zeleninovým bulgurem a bylinkovým dipem. 7

ČTVRTEK-12.10.

Kapustnica

Chilli carne- dušené hovězí maso s fazolemi, tomaty, chilli a limetami se spoustou koriandru a jasmínovou rýží.

 

PÁTEK-13.10.

Mrkvový krém s chilli papričkami, kari a creme fraiche. 7

Zapečené těstoviny s uzenou krkovičkou, žampiony a hráškem, salát z červeného zelí. 1,3,7

 

Polévka  30,-

Menu  99,-

 

SPECIÁLKA PRO TENTO TÝDEN

Pomalu dušená vepřová líčka na červeném víně s kořenovou zeleninou a rozmarýnem servírovaná s batátovým pyre     189,-

 

Vegetariánské menu

Pečená podzimní zelenina s červenou kari omáčkou, tapiokou a koriandrem s jasmínovou rýží    119,-