16 Čvn

PONDĚLÍ-18.6.

Polévka z červené čočky s kari a batáty

Spaghetti amatriciana-špagety s lehce pikantní omáčkou z pancety, tomatů chilli a česneku, rukola 1,3,7

 

ÚTERÝ-19.6.

Tomatová polévka s bazalkovým pestem 7

Krůtíragů se sušenými rajčaty, bílým vínem a rozmarýnem, krémové brambory 7

 

STŘEDA-20.6.

Pikantní polévka s čínským zelím a houbami 11

Zelené kari se zeleninou, cizrnou a pikantními kuličkami z hovězího masa, jasmínová rýže, koriandr 3,11

 

ČTVRTEK-21.6.

Bramboračka 9,

Vepřové řízečky marinované přes noc v jogurtu servírované s lehkým bramborovým salátem 1,3,7

 

PÁTEK-22.6.

Luštěninová polévka s tymiánem a bramborami

Houbové risoto z tarhoni s grilovaným kuřecím stehenním steakem s estragonovým máslem 1,3,7

 

Polévka  30,-

Menu  99,-