20 Led
menu

Pondělí-22.1.

Toskánská luštěninová polévka s tymiánem a bílým vínem

Bramborové noky s vepřovou panenkou a krémovou omáčkou se sušenými rajčátky a brokolicí 7

 

Úterý-23.1.

Polévka z červené čočky s rajčátky a provensálským kořením

Krůtí Saltimbocca s bazalkovým risottem z tarhoni  a grilovanou

zeleninou 7

 

Středa-24.1.

Bramboračka 9

Grilovaná vepřová krkovička se zelenými fazolkami a slaninou servírovaná s bramborou pečenou ve slupce a česnekový dip 7

  

Čtvrtek-25.1.

Slepičí kadloun se zeleninou a domácími nudlemi 1,3,7

Italské kuřecí karbanátky s bazalkovým dipem, míchaným salátem a krémovou polentovou kaší

 

Pátek-26.1.

Porková polévka s chedarem 7

Smažený sýr s vařeným bramborem, máslem a jarní cibulkou s domácí tatarskou omáčkou 1,3,7

 

Polévka  30,-

Menu  99,-