11 Kvě

PONDĚLÍ-14.5.

Krémová polévka z bílých fazolí a brambor 7

Pappardelle s omáčkou z pečených hub, bílého vína a tymiánu, rukola hoblinky grana padana 1,3,7

 

ÚTERÝ-15.5.

Zeleninová polévka s uzeným masem 9

Vepřové karbanátky se slaninou a bylinkami servírované se šťouchanými bramborami a jarní cibulkou 1,3,7,9

 

STŘEDA-16.5.

Polévka z červené čočky, kurkumy a zázvoru

Thajské kuřecí zelené kari se zeleninou a jasmínovou rýží s koriandrem 11,

 

ČTVRTEK-17.5.

Bramborovo-porkový krém s chedarem 7

Krůtí přírodní steak s bazalkovým pestem podávaný se zeleninovým kuskusem a cizrnou 1,7,8

 

PÁTEK-18.5.

Cibulačka s tymiánem a bílým vínem, sýrové toasty 1,3,7

Smažený květák s vařeným bramborem, pažitkovým máslem a domácí tatarskou omáčkou 1,3,7

 

Polévka 30 Kč
Menu 99 Kč

 

Speciálka

Grilovaná mozzarella obalená v parmské šunce s pečenou zeleninou a bazalkovým pestem7,8    99,-

Míchaný salát s rukolou, polníčkem a filírovaným hovězím steakem s koriandrem, chilli a limetou, sezamová semínka 11   149,-