12 Dub

PONDĚLÍ-16.4.

Polévka z červené čočky, kurkumy, zázvoru a chilli

Kuřecí kapsa plněná špenátem a slaninou se šťouchanými bramborami a jarní cibulkou 7

 

ÚTERÝ-17.4.

Brokolicová polévka s krutony 1,3,7

Hovězí a vepřová ČÍNA se zázvorem, chilli, medovou sojovou omáčkou a grilovanou zeleninou s jasmínovou rýží 11

 

STŘEDA-18.4.

Bramborovo-porkový krém se slaninou 7

Kuřecí paličky pomalu pečené s tymiánem a červenou cibulí servírované s tzatziki a pita chlebem 1,3,7

 

ČTVRTEK-19.4.

Gulášová polévka 1

Smažený sýr s vařeným bramborem, pažitkovým máslem a domácí tatarskou omáčkou 1,3,7,12

 

PÁTEK-20.4.

Straciatella- drůbeží vývar s prošlehaným vejcem, parmazán 7,3

Lasagne Bolognese 1,3,7

 

Polévka 30 Kč

Menu 99 Kč