17 Úno
spagety

Pondělí-19.2.
Minestrone s bazalkovým pestem 9,7
Kuřecí kapsa plněná švestkami s portským vínem,
slaninou servírovaná s krémovými bramborami 7

Úterý-20.2.
Hráškový krém s citronovým creme fraiche 7
Vepřové medailonky na houbách s tymiánem, bílým
vínem a grana padana s rýží 7

Středa-21.2.
Hrstková polévka s pohankou a petrželkou 1
Kyjevský řízek s máslovou bramborovou kaší 1,3,7

Čtvrtek-22.2.
Batátový krém s pečenou cizrnou 7
Dušené hovězí stew s červeným vínem, sušenými
rajčátky a rozmarýnem s bylinkovými knedlíky 1,3,7

Pátek-23.2.
Brokolicová polévka s kokosovým mlékem a limetou
Čočkovo-batátový Dhal s basmati rýží, sezamovým
olejem a koriandrem 11

 

Polévka 30 Kč

Menu 99 Kč