1 Zář

PONDĚLÍ-3.9.

Polévka z pečených batátů a limetky 7

Přírodní kuřecí steak s bylinkovým máslem a kuskusem s tomaty a cizrnou 1,3,7

 

ÚTERÝ-4.9.

Provensálská tomatová polévka

Penne cotto-funghi- penne s jemnou krémovou omáčkou ze žampionů, šunky a bílého vína 1,3,7

 

STŘEDA-5.9.

Šumavská zelňačka 7

Karbanátky se slaninou servírované se šťouchanými bramborami a mladou cibulkou 1,3,7

 

ČTVRTEK-6.9.

Polévka ze zeleného hrášku, brokolice s čerstvou pažitkou

Pečené kuřecí paličky s citronem, rozmarýnema zeleninou, bageta,  sýrovýdip

 

 PÁTEK-7.9

Pórková polévka s bramborem chedarem 7

Kuřecí nudličky se zeleninou a Satay omáčkou servírované s jasmínovou rýží a sezamem11

 

Polévka 30 Kč

Menu 99 Kč