1 Zář
testoviny

PONDĚLÍ-4.9.

Polévka z pečených batátů a limetky 7

Přírodní kuřecí steak s bylinkovým máslem a kuskusem s cizrnou a grilovanouzeleninou 1,3,7

 

ÚTERÝ-5.9.

Provensálská tomatová polévka

Penne cotto-funghi- penne s jemnou krémovou omáčkou ze žampionů, šunky a bílého vína 1,3,7

 

STŘEDA-6.9.

Šumavská zelňačka 7

Vepřové karbanátky se slaninou servírované se šťouchanými bramborami a mladou cibulkou 1,3,7

 

ČTVRTEK-7.9.

Cuketová krém s tymiánem a sýrovými krutony1,3,7

Pečená mořská štika s aioli, podávaná s lušteninovým salátem a rukolou 4,7

 

PÁTEK-8.9

Pikantní polévka se sezamovým olejem a čínským zelím 11

Thajské zelené kari s krůtími nudličkami a dýní, koriandrová basmati rýže 11

 

Polévka 30 Kč
Menu 99 Kč

 

SPECIÁLKA PRO TENTO TÝDEN

Pikantní teriaky burger se sezamovými semínky, wasabi majonézou, grilovanými tomaty, míchaným salátem s koriandrem servírovaný s batátovými hranolkami 1,3,7,11      169,-

 

FITNESS SPECIAL

Míchaný salát s grilovanými cuketami, bazalkovým pestem, hoblinkami grana padanaa lískovými oříšky 8,7      149,-