18 Kvě

PONDĚLÍ-21.5.

Zeleninová polévka sfazolkami a slaninou

Kuřecí steak s omáčkou quattro formaggi servírovaný s těstovinami a čerstvou petrželkou 1,3,7

 

ÚTERÝ-22.5.

Mrkvičková polévka s římským kmínem a pomerančem 7

Pečené uzené maso s bílým vínem, červenou cibulí a tymiánem podávané s hrachovou kaší a bylinkovým

máslem 12,7

 

STŘEDA-23.5.

Zelňačka 7

Papriky plněné mletým masem, rozmarýnem, tomatovou omáčkou zapečené s feta sýrem se zeleninovým bulgurem a cizrnou 7

 

ČTVRTEK-24.5.

Minestrone 9

Špenátové lasagne s krůtím masem, bazalkovým pestem zapečené s mozzarellou a tomaty 1,3,7

 

PÁTEK-25.5.

Brokolicová polévka s krutony 7,1,3

Smažené vepřové řízečky marinované přes noc v jogurtu s bramborovou kaší, okurka, citron 1,3,7

 

Polévka 30 Kč

Hlavní jídlo 99 Kč