14 Led
poledni_menu

Pondělí-15.1.

Drůbeží vývar s játrovou rýží, zeleninou a nudličkami 1,3,9

Zapečený kuřecí steak s pikantním salámem, servírovaný se zeleninovým kuskusem 1,7

 

Úterý-16.1.

Bramboračka 9

Vepřové karbanátky s krémovými bramborami, jarní cibulkou a okurkovým salátem 7,1,3

 

Středa-17.1.

Provensálská tomatová polévka

Penne Amatriciana 1,3,7

 

Čtvrtek-18.1.

Mexická pozole majo

Burrito s trhaným hovězím masem, fazolemi, jalapenos, zapečené s chedarem servírované s pikantní omáčkou a ledovým salátem 7

 

Pátek-19.1.

Krkonošské kyselo 1,3

Pomalu pečená kuřecí stehýnka s cibulí a jablky podávaná se spatzlemi a zelím 1,3,7

 

Polévka 30 Kč

Menu 99 Kč