21 Dub

PONDĚLÍ-23.4.

Zeleninová polévka s bylinkami a masovými kuličkami 1,3,7,9

RAGŮ BIANCO-orestované kuřecí maso s kořenovou zeleninou, estragonem a bílým vínem podávané s penne a rukolou 1,3,7

 

ÚTERÝ-24.4.

Špenátový krém s gorgonzolou a krutonky 1,3,7

Francouzské brambory s okurkovým salátem 3,7

 

STŘEDA-25.4.

Květáková polévka s kari a kurkumou, slunečnicová semínka 8,7

Hovězí mleté steaky s kořením fivespice, koriandrem a sezamovým olejem s pikantním dipem s zeleninovým bulgurem 1,11,7

 

ČTVRTEK-26.4.

Minestrone 9,7,8

Těstovinový salát s tuňákem, zeleninou a kukuřicí s bazalkovou jogurtovou zálivkou 1,3,7

 

PÁTEK-27.4.

Česnečka se slaninou, bramborami a sýrem 1,3,7

Vepřový marinovaný steak z krkovice s růžovým pepřem a máslem z medvědího česneku, šťouchané brambory s jarní cibulkou 7

 

Polévka 30 Kč

Menu 99 Kč